Photography by Craig Wall

Pymble House

Our clients purchased this grand home at the end of a quiet cul-de-sac in Sydney’s Upper North Shore over 15 years ago and it had remained completely untouched until we were able to breath new life into its expansive living level. 

This charming property required a complete renovation and revision of the floor plan. This three storied home offered ample space for this family of four, however the spaces were not being utilised to their full potential.

Lynne Bradley Interiors devised significant alterations to the floor plan which resulted in a more efficient flow and much improved functionality.  With the inclusion of a new kitchen, conversion of an unused bathroom to a powder-room, relocation of the dining and family rooms and total re-fit of the living level, we delivered a functional and beautiful home for this family to live and entertain in.